>> VLV Systems SRL
(Very Low Voltage Systems)
Proiectare sisteme de curenti slabi!


>>  VLV Systems SRL
Executie si  service sisteme de curenti slabi!


- echipamente ESSER (Honeywell) - pentru aplicatii mari in domeniul industrial, comercial si social : generatia de centrale de detectare si alarma la incendiu adresabile IQ8Control, FlexES si detectoare adresabile, precum si o gama complete de detectoare pentru aplicatii speciale (detectoare de flacara, detectoare liniare de fum (Fireray 5000), sisteme de detectie prin aspiratie cu echipamente Wagner;

- Sistemul de detectare prin aspiratie a fumului Titanus constituie un mijloc activ de detectare timpurie a incendiilor. Recunoasterea este efectuata cu ajutorul unui modul de detectare, folosind  tehnologia HPLS (High-Power-Light-Source). Cu ajutorul modulelor de detectare se obtine un grad ridicat de flexibilitate īn proiectarea unui sistem de detectare prin aspiratie a fumului.   Unitatile de detectie prin aspiratieTITANUS pot fi instalate in zona de congelare pana la - 40 grade celsius (deep freeze units down to -40°C).
Īn zonele mai reci decāt -10 ° C  trebuie sa fie utilizate tevi din ABS, (tevile  din PVC ar putea crapa din cauza procesului de suflare. Diametrul interior trebuie sa fie 21mm. Se va acorda atentie la schimbarea de lungime īn timpul procesului de racire .

- Echipamente Bentel; pentru aplicatii de intindere mica in domeniul comercial, social si in domeniul rezidential;
Sisteme de stingere incendii

- echipamente ESSER (Honeywell) - pentru comanda si control instalatii stingere

2013 VLV Systems SRL. All rights reserved.
Prioritatea noastra este siguranta dumneavoastra! Our priority is your security!
Un scurtcircuit care apare la unul dintre multele fire care sunt prezente in casele sau birourile noastre, o scanteie care scapa din caminul aprins si in scurt timp aprinde covoare, draperii ori canapele. O tigara incomplet stinsa aruncata intr-un cos de gunoi plin de hartie sau pe  un camp intr-o vara fierbinte. Mirosul care preanunta o scapare de gaz si gestul instinctiv de a aprinde becul... Si acestea sunt doar cateva dintre posibilele cauze ale unui incendiu, ale carui daune pot fi semnificativ reduse daca s-ar fi luat masuri de preventie.

Sistemele antiincendiu sunt create, multumita unor decenii de studii aprofundate, tocmai pentru a limita sau elimina eventualele daune care pot fi produse persoanelor si bunurilor in nefericitul caz in care ceva ia foc, chiar daca avem de-a face doar cu fatalitatea. De fapt, in multe cazuri incendiile ar putea fi prevenite, cu un bun sistem de preventie si avertizare.

Sisteme de detectie si avertizare incendii, monitorizare ACS, comanda instalatii de desfumare si evacuare gaze fierbinti.
PRODUCATORI recomandati:
hr
hr
0724.097.837

0356.416.263

office@vlv.ro